Fesztivál divatbemutatók

Fesztivál divatbemutatók - Rethy-Fashion | BLOG

Sok-sok évvel ezelőtt elhatároztam, hogy egyszer elviszem a divat világát mindenkihez.

Fesztivál divatbemutatók - Rethy-Fashion | BLOGMikor volt ez? Még gyerekkoromban, mikor néha rátaláltam a tévében egy bemutatóra, láttam a gyönyörű Modelleket, és arra gondoltam, hogy azt az érzést mindenkinek érezni-e kell, hogy bárki végig mehet a kifutón és gyönyörűnek érezheti magát. Akkor még nem tudtam, hogy miképp is fogom ezt megvalósítani.
Fesztivál divatbemutatók - Rethy-Fashion | BLOGAz első fesztivál-bemutatónk a Mátrában volt egy réten. Családok vettek részt a programon, túrázós ruhában jöttek a rendezvényre. Mi nem vittünk Modelleket, mert az volt a cél, hogy a fesztiválozók közül válasszuk ki a bátrakat, akik meg merik mutatni magukat.
Csodálattal néztem az embereket, hogy amikor meglátták a ruháinkat, egyből beleszerettek és nem volt kérdés, hogy fel fognak lépni. Előtte hallottam beszélgetéseket, hogy egy erdei rendezvényre miért hoznak a szervezők divatbemutatót, mert nem illik oda. De mikor meglátták az unokáikat, a gyerekeiket a színpadon, egyből másképp látták a világot.

Fesztivál divatbemutatók - Rethy-Fashion | BLOGAz öko-divatot szerintem így lehet a legjobban népszerűsíteni, ha elérjük azt, hogy magukénak érzik az emberek. Akkor fogják a kidobásra ítélt farmert behozni hozzánk, akkor fognak az újrahasznosított táskáinkból ajándékot vinni, ha mennek vendégségbe, ha fontosnak tartják a környezetvédelmet.
Éreztétek már úgy, hogy ha néztetek a tévében egy divatbemutatót, hogy az túl távol áll tőletek, hogy soha nem fogtok eljutni egy ilyen helyre, nem csak mint Modell, hanem akár mint vendég sem? Gyerekkorom óta mágnesként vonzódom a divatbemutatókhoz, de egy kis faluból, az Óperenciás tengeren túlról, ez csak egy álom lehetett. Ennek ellenére én rendíthetetlenül hittem abban, hogy majd én megváltom a világot és elviszem ezt az érzést bárkinek és mindenkinek.
Szerencsére most már tudom, hogyan is lehet ezt …

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .