Mikor az álmok valóra válnak

Mikor az álmok valóra válnak - Rethy-Fashion | BLOG

Éreztétek már azt, hogy jó a munkátok, de mégis valami mást szeretnétek csinálni?

Mikor az álmok valóra válnak - Rethy-Fashion | BLOGÉn így voltam ezzel évekig, azzal a szerencsével, hogy tudtam, hogy mit szeretnék megvalósítani, de nem tudtam hogyan kezdjek bele.
Az álmom az volt, hogy legyen egy divatcégem, de valami különleges!

Mikor az álmok valóra válnak - Rethy-Fashion | BLOGAztán egyszer csak elkezdtem, és elvégeztem egy divatiskolát – igaz ez is évekig tartott –, rajzoltam-terveztem és írtam folyamatosan, hogy mit szeretnék megvalósítani. Azt tudtam, hogy kell mellém valaki, aki a gazdasági életben otthon van. Ekkor felhívtam a barátnőmet, hogy vállalkozzunk együtt és Ő igent mondott; azóta is Ő viszi a gazdasági, én pedig a kreatív vonalat.

Mikor az álmok valóra válnak - Rethy-Fashion | BLOGHa visszaemlékszem az öt évvel ezelőtti énemre, mindig csak mosolygok, akkor még nem tudtam, hogy mibe vágok bele, hogy milyen hatalmas feladat lesz ez, amit mi elkezdtünk. De megéri, minden percét élvezem.

Azt szeretném elérni, hogy a RÉTHY FASHION név egy fogalom legyen, amikor valaki meghallja, tudja, hogy egy olyan környezetvédelmi divatcég, mely minőségi farmertermékeket készít úgy, hogy közben támogat sok-sok olyan embert, akik segítségre szorulnak, sok különleges misszióban vesz részt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .