Sokan a „Sztárokra” akarnak hasonlítani

Hasonlítani szeretnénk híres sztárokra, szeretnénk úgy öltözködni, kinézni, mint ők és a végén észre sem vesszük, hogy egyformák vagyunk a többi ugyanígy go

Hasonlítani szeretnénk híres sztárokra, szeretnénk úgy öltözködni, kinézni, mint ők és a végén észre sem vesszük, hogy egyformák vagyunk a többi ugyanígy gondolkodóval.

Ez persze nem tetszik, mert nem vagyunk egyediek és keresünk egy másik sztárt és ez egy olyan körforgás, mely újra és újra visszatér.

Hogyan lehetsz úgy egyedi, hogy közben rajongsz valakiért?

Nézd végig a képeket, melyek megjelennek róla és válaszd ki azokat a motívumokat, jellegzetességeket, színeket, melyek neked is jól állnak és csak azt a pár dolgot építsd be a saját ruhatáradba. Próbálkozz a meglévő ruháidat úgy átalakítani, hogy ezek a jegyek benne legyenek, de mégis közben keresd a saját stílusodat.

Sokan a „Sztárokra” akarnak hasonlítani - Rethy-Fashion | BLOG

Hidd el, megéri! Igen, kell érte dolgozni és nem mindig fog egyből sikerülni, de ha rátalálsz önmagadra, akkor boldog leszel.

 

4 thoughts on “Sokan a „Sztárokra” akarnak hasonlítani

 1. Szabó Ildikó Emma hozzászólása:

  Fantasztikus vagy….. ugy àllnék anyagilag csak a te kollegciodat hordanàm

  • Réti Éva hozzászólása:

   Köszönjük Emma, most már elkezdtünk együtt gondolkozni, tervezni. Lépésről-lépésre fogunk haladni 🙂

 2. Szeleczky Viola hozzászólása:

  Kedves Évi!
  Köszönöm Neked azt a gondoskodást, ahogy velem bántál, foglalkoztál velem! Felnyitottad a szemem, újra kinyílt a világ, hogy ismét nőnek érezhetem magam a csodálatos ruháidban. Köszönöm az elegáns és egyedi ruhákat, amikből csak ez az egyetlen egy van a világon! Várom az újabb kiváló és kreatív ötleteidet!
  Üdvözlettel Viola

  • Réti Éva hozzászólása:

   Én köszönöm a bizalmat, hogy hittél bennem és az újrahasznosított ruháinkban 🙂 jó volt Veled együtt alkotni
   Köszönettel Évi

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .